divendres, 9 de juliol del 2021

Entrevista a Social.cat


 Entrevista Joan Segarra


“La relació amb l’exconseller va anar de més a menys. Va faltar un punt de comprensió. Hem notat que les paraules no es corresponien amb els fets”

“Cal fer una injecció real cap al sector social, que vam valorar en uns 600 milions. No podem anar any a any amb una negociació terrible”

“No pot ser que perquè en alguns sectors concrets hi hagi hagut empreses mercantils no puguem fer una Llei d’acció concertada com Déu mana”

“L’Administració posa unes condicions i uns plecs econòmics que ho fan molt complicat… Per què no fan blocs més petits?”

“La reflexió ha de ser molt de fons. No només hem de millorar la Salut, l’Educació o l’Acció Social. Hem d’anar més enllà. Li hem de donar la volta a tot el model”

“Els polítics pensen que sempre ens estem queixant, i no s’adonen que tenim una amenaça real, que ens hi juguem la cohesió social”

“La pandèmia ens ha trastocat moltes coses i ara parlem de les conseqüències socials que tindrà, però saps? Plou sobre mullat”

“L’Estat del Benestar és la garantia que qualsevol té dret a ser atès. Serà una legislatura molt complexa, molt intensa, molt legislativa”


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada